Terventtes! Uusi LC:ni starttaa tästä, te luitte (kai?) ensin LC:n säännöt ja rajoitukset mitä otin edellisestä kirjoituksestani ja silleen..? Let's go then.
Photobucket
Nuori nainen astui ulos autosta Rainbowstreet 16-nimisen talon pihalla. Hän vilkaisi ympärilleen, sulki hetkeksi silmänsä ja huokaisi. "Sinä teit sen taas, Gloria.." Hän mutisi itsekseen.
Photobucket
Luksustalo, jonka hän oli ostanut ikään kuin sikana säkissä, osoittautui aivan pieneksi mökiksi, joka käsitti likaisia, lahonneita lautoja, yhden puun ja kukkia. Gloria kiersi mökin toiselle puolelle. Ulkosuihku!
"Eihän naapurissa asu miehiä? Ai ei ole naapureita? Ei miehiä? Hittolainen."
Photobucket
Gloria astui sisään 'taloonsa'. Näkymä ei oikein miellyttänyt. "Likaa, likaa, likaa.." Gloria mutisi ja nyrpisti nenäänsä.
Photobucket
Tässä vielä talon pohjapiirros.
Photobucket
Nälkä alkoi kurnia ja Gloria alkoi masentuneena tehdä aamupalaa.
Photobucket
Mutta hedelmäjugurtin ja donitsin jälkeen alkoi hymy palata tytön kasvoille.
Photobucket
Tässä siis, Gloria Graham, Grahamin suvun aloittajajäsen. Tytön vanhemmat, jotka olivat hänen ainoat elossaolevat sukulaisensa kuolivat hänen ollessaa 8-vuotias autokolarissa. Hän asui orpokodissa ja sieltä päästyään eleli jonkin aikaa pätkätöillä ja muilla pienillä hanttihommilla saadakseen rahat tähän taloon. Nyt hän on 22-vuotias, juuri muuttanut Blue Hillsiin. Hän toivoo elämältään pitkäaikaista elämänkumppania ja paljon lapsia. Kultavuosipäivän juhliminen olisi hänen mielestään unelmallista. Hän rakastaa puutarhanhoitoa ja haluaa pysyä hyvässä kunnossa. Hänen mielestään olisi mukavaa kirjoittaa tarina elämästään ja perheestään vielä ennen kuolemaansa. Hän pitää hyväkuntoisista miehistä.
Photobucket
Ja miehistä puheen ollen.. Ennustajaeukko talsi tontille ja sai vastaansa intoa tihkuvan Glorian, joka antoi tälle 80 simoleonin setelin ja 3 kolikkoa. "Mitä. Täskö tääny oli? Eksää tyttö osaa ees vanhalle maksaa että vanha pääse strippiluol- kutomakerhoon!?" Photobucket
"En tiiä vaikka tulis apina kun noin huonosti maksoit. No, oma vikas."
Photobucket
Mutta ei, ihan (melkein) ihmiseltä tämä mies vaikutti. Ja ennustajaeukon harmiksi nuoret tulivat jopa ihan hyvin toimeen.
Photobucket
Treffeillä oli hauskaa. Ei romanttista, vaan kaverillisen hauskaa. Gloria ystävystyi tämän miehen kanssa ja vietti hauskan iltapäivän.
Photobucket
Halattuaan vielä uutta ystäväänsä Gloria palasi sisään ja kaivoi esiin sanomalehden.
Photobucket
Työpaikkaa ei löytynyt, Gloria kun halusi ravintola-alalle (Näin on päättänyt Oi-Suuri-Palvokaa-Häntä-Aiqsu-Valtiatar).
Photobucket
Mutta eräällä sivulla oli ilmoitus vasta-avatusta baarista Stadissa. Se paikka pitäisi testata illalla.
Photobucket
Sen jälkeen hän tarttui keittokirjaan ja selasi, mitä tekisi illalliseksi itselleen.
Photobucket
Ja tällaisen aterian hän lohti itselleen. Nam. Gloria on taitava.
Photobucket
Ruoan jälkeen olikin aika pukea ykköset päälle ja lähteä Blue Hillsin yöhön.
Photobucket
Baaritiskillä istuskellessaan ja saaliita tiiraillessaan hän näki yhden siedettävän naisen, jota saattaisi harkita mahdollisen poikaperijän vaimoksi.
Photobucket
Ja terassille mennessään hän bongasi vihdoinkin hyvän saaliin. "Yksi hunajamarinoitu ja sokerikuorrutettu tuollainen, kiitos", Gloria ajatteli ja riensi miehen perään.
Photobucket
Gloria piiritti miehen sisälle baariin, missä meni lirkuttelemaan tälle. Ja ennenkuin he huomasivatkaan, oli lupauduttu viettämään ilta yhdessä.
Photobucket He menivät bailaamaan tanssilattialle. "Lantio pyörii ja peva pomppii beibe!" Photobucket Mutta kukas se siinä? Ilmetty Håkan! Photobucket Ilta sujui hyvin tanssimisen, flirttailun, poreammeilun ja naurun merkeissä. Photobucket Illan mittaan tunnelma tiheni, ja pariskunta käveli Rakkauden viemää- sokkelolle. Photobucket Ja illan lopuksi Gloria sai Tapanilta (Se on sen nimi, jos kiinnostaa.) suudelman pensasaitojen suojissa ja tyttö leijui kotiin asti jalat puoli metriä maan pinnan yläpuolella. Photobucket Seuraavana aamuna Gloria hoiti puutarhansa ja päätti lähteä puistoon kävelemään. Photobucket Mutta saapuessaan puistoon Glorian hyvä tuuli haihtui hetkessä. Photobucket Hän nimittäin näki Tapanin.. Toisen naisen kanssa! He vain juttelivat, mutta Gloriaa raivostutti ja raivon kyyneleet nuosivat hänen silmiinsä. Photobucket Gloria puristi silmänsä kiinni ja jatkoi nopeasti matkaansa. Tapani huomasi hänet ja yritti huutaa hänen peräänsä, mutta Gloria vain kiihdytti vauhtiaan. Mutta rientäessään kotia kohti Gloria oli hämmentynyt. Miten hän saattoi olla näin vihainen? Hän oli tuntenut Tapanin vajaan päivän, he olivat olleet yksillä treffeillä ja suudelleet kerran.. Ei hän voinut olla rakastunut. Ei voinut. Ei voin.. Vai voiko?

Points:
+ puoli pistettä/aloittajasta
+ puoli pistettä/kaksi uutta perheystävää

Tykkäsittehän? :) Paaaaaljon kommenttia Aiqsulle. Uusi osa tulee pian nyt kun vielä innostaa pelata. Siijuu! Tumorou. :D Aiqsu. <3